Er is geen actieve pagina

Uitklappen Inklappen

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • Rechtmatigheid van de gemeenteraadsverkiezingen 2022 en het onderzoek van de geloofsbrieven van de nieuw benoemde raadsleden

Na uitvoering van het onderzoek meldt dhr. Jansen namens de commissie conclusie van het onderzoek. Deze is dat de gemeenteraadsverkiezingen rechtmatig zijn verlopen en dat de uitslag juist is vastgesteld en dat alle benoemde raadsleden voldoen aan de wettelijke vereisten.

De raad besluit unaniem:

1.    Te oordelen dat de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022 rechtmatig zijn verlopen en de uitslag juist is vastgesteld.

2.    Op grond van de overgelegde geloofsbrieven de volgende benoemde personen toe te laten tot de gemeenteraad:

Boonstra, D.A. (Dieuwertje), Buijck, I.B. (Igor), Cornet, C.J. (Hans), Dijkshoorn, M.A. (Maarten), van Duffelen, J. (Joop), Evers, F.J.M (Frank), Evers, I.C.J.A. (Amber), Heemskerk-Rekké, A. (Ria), Hoekstra, C.J. (Karin), de Hoog, H. (Hilde), de Jong, A. (Anne), Langeveld, C.H. (Kees), Nederpelt, J.S. (Jeroen), Out, J.M. (Jasper), Pijnacker, L.M.J. (Louise), van Rijn, J.A. (Jan), Roelofs, M. (Mike)Scholtens, K.W. (Kyra), Semrek, R.I. (Rory).

Fragmenten
    Fragment 1 00:03:17 Download Afspelen